Aplicare folie auto


Folie auto pentru geamuri


Nu se vor decolora. Garantat!

Mai devreme sau mai tarziu, majoritatea foliilor produse de competitie isi vor pierde culoarea. Datorita adaugarii unui strat ce reduce 99% din razele ultraviolete continute de lumina solara, foliile 3M se protejeaza singure. Astfel, ele vor avea o culoare stabile in timp.

Sunt autorizate in Romania!

Toti Aplicatorii de catre 3M va vor inmana, odata cu montarea foliei, insemnele de Conformitate si de Autorizare RAR, recunoscute de Politie.

Aspect placut.

Vizibilitate excelenta! Folosind binecunoscutul adeziv 3M, foliile acestea nu se vor dezlipi, nu vor face bule, iar imaginea obtinuta in interior va fi clara si fara reflexii .

Eleganta si confort!

Foliile auto 3M nu numai ca imbunatatesc spectaculos infatisarea masinii si siguranta fata de infractori, dar in plus protejeaza si interiorul de caldura si de stralucirea soarelui, prevenind imbatranirea prematura, craparea si deteriorarea tapiteriilor din piele sau textile. Foliile 3M Panther cresc gradul de confort si permitand sistemului de aer conditionat sa actioneze mai efficient.

Aspect placut ce se mentine in timp!

3M Panther are un strat rezistent la zgarieturi. Va veti bucura multa vreme de aspectul ei placut, neschimbat. Garantia oferita de Aplicatorul Autorizat este de 7 ani, dar ea va dura mai mult...

Folie de protectie 3M pentru faruri si vopsea

A. Protectie pentru vopsea

Foliile de protectie a vopselei, protejeaza partile cele mai expuse ale masinii, impotriva criblurii, deteriorarilor cauzate de insecte, zgarieturilor si a altor factori din mediu.
Foliile de protectie 3M sunt transparente/acromatice si aproape invizibile, acestea neputand fi observate de la o distanta mai mare de 1,5 m si nici nu schimba infatisarea autovehiculului.
Foliile acromatice 3M se monteaza pe masini noi sau polishate, care nu au suprafetele afectate inca, iar partile masinii care trebuiesc protejate sunt: capota (30cm in fata), praguri, sub manerele de la portiere, spatele oglinzilor, spoilere, etc. folia nu necesita ingrijire ulterioara speciala, nu se ingalbeneste si se poate indeparta oricand la cererea clientului.
Montarea foliei 3M poate dura intre 1 h si 4 h in functie de dorinta clientului de a acoperi cat mai multe suprafete.

B. Protectie pentru faruri

Farurile sunt cele mai expuse la frecare si lovire (criblura, nisip, gheta, sare etc.), iar acestea pot duce la spargerea farurilor din sticla sau manuirea celor din plastic.
Foliile de protectie 3M va poate scuti de neplacerea de a scoate din buzunar sute de dolari pentru fiecare far spart, ele intarind sticla si protejand-o si de zgarieturi.
Nici aceasta folie 3M nu necesita o ingrijire speciala, nu se ingalbeneste si de asemenea se poate indeparta oricand.
Serviciul nu se poate executa in cazul in care farurile sunt crapate, zgariate sau ciobite.